top of page
gel manicure gelnagels gellak

Huisregels

Ik streef ernaar om elke klant die bij mij langskomt de best mogelijke service te bieden die ik in huis heb. Daarom heb ik een aantal huisregels opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van haar behandeling.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Natural Nail Treatments is 18 jaar.

Vanaf 16 jaar kan je bij mij wel terecht voor een Gellak Manicure.

Hygiëne

Tijdens de behandeling wordt er niet gegeten of gerookt. 

Samenwerking

Teamwork makes the best work, dus wil ik je vriendelijk vragen om tijdens de behandeling zo weinig mogelijk te bewegen en ook zeker je gsm weg te leggen als ik begin met de productapplicatie. Anders wordt het voor mij onmogelijk om je nagels strak af te werken.

Teamwork = win-win

gellak gel manicure gelnagels

Annuleringsbeleid

Te laat komen

Je afspraak wordt geannuleerd wanneer je 10 minuten of langer te laat komt. Tatiana Nail Artist heeft in deze situatie het recht om 50% van de behandelprijs in rekening te brengen i.v.m. de voor jou gereserveerde tijd.

Afspraak verplaatsen of annuleren

Je kan je afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren tot 48 uur voor de afspraak. 

Ben je te laat? Ook dan heeft Tatiana Nail Artist het recht om 50% van de behandelprijs in rekening te brengen i.v.m. de voor jou gereserveerde tijd.

No show

Wanneer je zonder te verwittigen niet komt opdagen, heeft Tatiana Nail Artist het recht om 100% van de behandelprijs in rekening te brengen i.v.m. de voor jou gereserveerde tijd. Betaal je niet? Dan word je geschrapt uit het klantenbestand en kan je geen afspraak meer maken.

bottom of page